samarbetspartners

Boka tid

Lymfmassage

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Behandlingen passar alla men speciellt personer med någon form av svullnad eller smärta, domningar eller trötthetssymtom.

Ca 90 min……………995:-

Cellulitmassage med koppor

Reducerar celluliter, ökar fettförbränningen, gör huden mjukare och slätare, tar bort döda hudceller och gör huden smidigare, effektivt vid viktminskning och skulpterar din kropp.

Ca 55 min……………695:-

Naturlig Faceliftmassage

Varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft. Ansiktsmassagen fördröjer  åldrandeprocessen och är både avslappnande och avstressande.

Ca 55 min……………695:-

Nadjas klassiska massage

Klassisk massage inriktad på friskvård.

Ca 55 min……………695:-

SPA-massage

En mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage med en aromaolja. Ger skön avslappning och fukt till huden.

Ca 55 min……………500:-

Exklusiv SPA- och skalpmassage

En skön peeling för hela kroppen som avlägsnar gamla hudceller och gör huden mjuk och len. Därefter får Du en SPA-massage med en mineralrik kräm som blandas med en aromaolja. Behandlingen avslutas med hårbottenmassage, ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage med akupressur.

Ca 1h och 50 min………1000:-

Avspänningsmassage

En fantastiskt skön och avslappnande massage som minskar mental utmattning, stress och spänningar. Massage på rygg, skalp och ansikte. Massagen avslutas med vaggningsrörelser som är mycket rogivande.

Ca 55 min……………500:-

Klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner Dig lugnare, mjukare och rörligare.

Ca 55 min……………500:-

Halvkroppsmassage

Du väljer själv vilken del av kroppen som Du vill lägga fokus på.

Ca 30 min………350:-

Hot Stone massage

En härlig behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och aromaolja. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

Ca 80 min……………750:-

Ekologisk ansiktsbehandling

Inkluderar rengöring, peeling och massage  av ansikte och dekolletage. Behandlingen avlutas med en ansiktsmask.

Ca 55 min……………600:-

Ekologisk ansiktsbehandling med por-tömning

Ca 85 min………..900:- 

Ansiktskur

En skön behandling som inkluderar en  frans- och brynfärgning, plockning av bryn, ansiktsrengöring samt en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmassage.

Ca 55 min……………600:-

Eucalyptuskur

En uppiggande saltpeeling med eucalyptusolja för hela kroppen som tvättas av med varm handduk. Därefter får Du en halvkropps SPA-massage, där Du själv väljer fram- eller baksida.

Ca 55 min……………600:-

Aromainpackning

Inleds med en djuprengörande saltpeeling med eucalyptusolja som tvättas av med varm handduk. Därefter följer en mjukgörande inpackning i mineralrik kräm som blandas med aromaolja. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur.

Ca 55 min……………600:- Med 55 min massage……….1100:-

Spirulina – alginpackning

En varm helkroppsinpackning med näringsrika spirulinaalger som har en avgiftande och utrensande effekt. Behandlingen föregås av en kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller och banar väg för alginpackningen. Peelingen tvättas av med varm handduk. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, algmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur. Avslutas med en mjukgörande bodyspray.

Ca 55 min……………1000:-

Exklusiv Spirulinakur med massage

En varm helkroppsinpackning med näringsrika spirulina-alger som har en avgiftande och utrensande effekt. Behandlingen börjar med en kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller och banar väg för spirulina-algerna. Peelingen tvättas av med varm handduk.  Behandlingen inkluderar en ansiktsrengöring, algmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur. Därefter får Du en helkroppsmassage med en kräm som blandas med en aromaolja. Krämen motverkar celluliter.

Ca 1h och 55 min……1500:-

Moor-Mud Lerinpackning

En varm helkroppsinpackning med mineralrik lera som peelar och ökar hudens fuktighet. Välgörande för stela leder, trötta muskler, akneproblem och dålig blod-cirkulation. Även ansiktsrengöring, lermask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur ingår. Behandlingen avslutas med en mineralrik kräm blandad med en aromaolja som appliceras på kroppen.

Ca 55 min……………1000:-   Med 55 min massage…………1800:-

 

Fotkur Deluxe

En vårdande fotkur som är bra för torra, trötta fötter. Fötterna peelas med en krämig blandning av turkiskt salt och eucalyptusolja och följs upp med ett uppfriskande och mineralrikt fotbad. Nagelklippning och skonsam filning. Behandlingen avslutas med en välgörande fotmassage.

Ca 55 min……………600:-

 

Vaxning

Kroppsdel Pris
Hela ben 500 kr
Halva ben 300 kr
Hela ben + bikinilinje 650 kr
Halva ben + bikinilinje 450 kr
Bikinilinje 250 kr
Axill 150 kr
Armar 300 kr
Bröst 300 kr
Rygg 450 kr