Nu under rådande restriktioner under pandemin hyr jag inte ut Spat.

Ni har hört talas om Ditt Spa, pratat med våra tidigare helnöjda gäster, sett på www.dittspa.se, eller helt enkelt fått mersmak efter att ha njutit en stund hos ditt spa förut. Så Ni bestämmer er för att boka en skön stund på dittspa. Bra beslut!

Efter att Ni kontaktat och avtalat tid med oss eller bokat via nätet, så får Ni en bekräftelse på er bokning från oss, via sms. Vi möter upp Er på den avtalade tiden vid Ditt Spa, och Ni får, efter att vi gått igenom bokningsavtalet tillsammans, kvittera ut nyckeln till ditt spa.

Nu har Ni ett eget spa! Så länge som Ni själva har valt. Njut av den tiden, kanske med en bit mat och dryck, massage eller bara av vår sköna pool, bastu och relax.

Ingen kommer att störa Er under tiden, men det bor folk i huset, så helt vanligt folkvett från er sida är önskvärt.

Efter att Ni njutit och haft en lyxigt privat stund i vårt fräscha och underbara spa, och efter att den avtalade tiden har kommit till ända, så möter vi upp Er igen. Då går vi igenom dittspa tillsammans med Dig, mest för Din skull, så du ska känna att allt är ok och återställt så som det var när Du klev in i ditt spa. Ni får då en kvittering att Ni har återlämnat nyckeln.

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar.

Nina

Skriv en kommentar